Wij zijn het vak meester!

Positieve beoordelingen en gestage groei laten zien dat onze expertise wordt erkend. Dit dankbare werk motiveert ons keer op keer onze kwaliteiten in te zetten.

Over NVO Verdelerbouw

NVO Verdelerbouw ontwerpt, adviseert en assembleert op een deskundige wijze complete verdeelkasten. Wij zetten ons dagelijks in om de beste kwaliteit te leveren in de volgende segmenten: woningbouw, utiliteiten en bedrijven.

Met een compleet uitgebreide werkplaats kunnen wij ook de koperwerkzaamheden in eigen beheer uitvoeren waardoor we topkwaliteit kunnen garanderen. Het team van NVO Verdelerbouw bestaat uit opgeleid, vakkundig én gemotiveerd personeel met ruim 30 jaar ervaring. Jouw tevredenheid staat voorop!

NVO is een officieel partner van ABB, Legrand, Hensel en Hager voor het bouwen van verdelers.

Wij zijn een onderdeel van DES Group, de moedermaatschappij van eveneens Valkenaars ElektrotechniekVerheggen ElektrotechniekDES Service & Onderhoud, DES Beveiligingstechniek, DES Retailtechniek, JWR Elektrotechniek en Regio Service.

Waar wij voor staan

DES-kundig
Het team van NVO Verdelerbouw bestaat uit opgeleid, vakkundig én gemotiveerd personeel. Onze mensen verstaan het vak. Door ruime ervaring en vakmanschap lukt het ons om keer op keer de beoogde resultaten te halen. Wij werken enkel met gedreven professionals die plezier en voldoening halen uit het vak en de bijbehorende werkzaamheden. Dat zie en merk je.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat hoog in ons vandaal. Afspraak is afspraak. Wij kiezen de beste systemen en componenten wat de betrouwbaarheid van onze installaties ten goede komt. Door het toepassen van proven technology bieden wij hoogwaardig kwalitatieve systemen.

Passie
Onze mensen hebben passie voor het vak. Dat vertaald zich in het vakmanschap waarmee wij elektrotechnische problemen oplossen en merk je aan de betrokkenheid. Onze experts weten altijd op een creatieve en innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren. Dit dankbare werk motiveert ons keer op keer onze kwaliteiten in te zetten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Het volgen en geven van trainingen zorgt voor een persoonlijke groei en houdt ons scherp.

Dynamisch
NVO Verdelerbouw is dynamisch in de breedste zin van het woord. Wij zijn flexibel in de gehele organisatie. De nieuwste technieken maken wij eigen en door ons complete team kunnen we ook op- en afschalen in capaciteit. Wij bieden diversiteit én kennis binnen alle disciplines!

CERTIFICERINGEN

Slechte installaties kunnen schades opleveren en zelfs gevaarlijk zijn. Daarom worden onze producten geassembleerd en getest volgens de NEN-EN-IEC 61439, 1-2-3. Dit is de norm voor laagspanningsschakel- en verdeelinrichtingen (LSV). Zo geven wij onze opdrachtgevers de zekerheid van een veilig, betrouwbaar en continuerend product.

    DES MOOI WERK