Verdelerbouw

Wij leveren schakel- en verdeelinrichting voor de woningbouw, utiliteiten en bedrijven.

Advies

In de meeste gevallen weet de klant redelijk wat de wensen zijn ten aanzien van de verdeelinrichting. Door bijvoorbeeld de verduurzaming van vastgoed, door het toepassen van PV panelen, ongewenste spanningen en uitgebreidere installaties worden de verdeelkasten steeds complexer en is maatwerk geboden. Graag brengen wij een advies uit en delen wij onze kennis met u om te komen tot een optimale oplossing, zowel technisch als qua kosten. Wij kijken verder dan de verdeler, graag denken wij met onze klanten mee over hoe de verdeelinrichting zo efficiënt mogelijk aangesloten kan worden, welke apparatuur en vermogens hierop aangesloten worden.

 

Neem contact op

Ontwerp

Bij een aanvraag ontvangen wij veelal een tekening van de opdrachtgever. Dit vertalen wij naar een bouwtekening van een verdeelinrichting voor in de verdeelkast of meterkast. Hierin nemen wij uiteraard uw wensen mee en houden we rekening met de geldende normen, richtlijnen en wetgeving. Ons ontwerp zal uitvoeringsgericht en maakbaar zijn, zodat bij het aansluiten alles op een efficiënte en haalbare wijze kan worden geïnstalleerd.

Assembleren

Na akkoord van de klant zorgen wij voor de juiste materialen en starten we met assembleren en bedraden van de verdeler. In onze uitgebreide werkplaats kunnen wij snel en vakkundig de producten realiseren. Nadat alles getest en gecontroleerd is volgens de NEN-EN-IEC 61439 (1-2-3), leveren wij de producten binnen de afgesproken tijd en op de juiste locatie af. Just in Time – Just in Place!

 

Neem contact op

    DES MOOI WERK